Kiegészítőkkel a KGFB piacon
Idén a kgfb biztosítási tarifáikon nem tudtak olyan nagy mértékben faragni a biztosítók, mint az előző években, így inkább plusz szolgáltatásokkal próbálják magukhoz csábítani az ügyfeleket.

Az alábbi felsorolás a véleményünk szerinti rangsor.

1.       A Wáberer biztosító egy új terméket csatol a kgfb mellé, a "Bónusz Őr Biztosítást", melynek lényege az, hogy amennyiben gépjárművünkkel a kárt rokon, barát, családtag okozza,  a biztosító 2 000 000.-Ft biztosítási összeg erejéig fizeti a kárt, sőt, amennyiben az okozott  kár értéke ezen összeg alatt van, a szerződő bonus  besorolása nem esik vissza. Ezen kiegészítő választásával kedvezményre vagyunk jogosultak a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás éves díjából, így a szumma fizetendő díj nem lesz magasabb, mintha csak kgfb-t választana.

2.       A Generali Providencia a kötelező mellé ingyen adja az „Autós segítségnyújtás, AutósTárs jogvédelem biztosítás, Bennülök Balesetbiztosítása” – kiegészítő szolgáltatásait.

3.        Az Uniqa Biztosító ingyenes assistance szolgáltatást nyújt a megkötött kgfb mellé.

4.       A Genertel Biztosító is hasonló terméket kínál, mégpedig a "Bónusz Védelem" biztosítást, mely a szerződő által okozott károkra terjed ki, avagy amennyiben a kár mértéke nem haladja meg az 50 000.-Ft-ot a bonus besorolásunk megmarad. Ez a kiegészítő évente egy alkalommal használható fel.

5.      Az Unionnál kötött kötelező plusz pontokat jelenthet Supershop kártyánkon, így a gyűjtögetők is jól járhatnak.

Továbbá díjtérítés ellenében plusz kiegészítőket is kérhetünk kötelezőnk mellé, mint például a Genertel minicascoja, vagy az Astra viharcascója – ezeket az opciókat láthatja tarifálásnál a díjtáblázatnál a www.biztositasvalaszto.hu oldalon!