Utas, baleset és poggyászbiztosítás
Ma már utasbiztosítás nélkül nem is érdemes elutazni külföldre, hisz fontos, hogy legyen mire támaszkodunk, amennyiben baleset vagy kár ér minket külföldön.
A biztosítók által kínált szolgáltatások között már sok olyan fedezetet találunk meg, amit  Európai egészségbiztosítási kártyával nem érhetünk el. Ilyen példáúl az assistance szolgáltatás, családtag látogatásának költsége, poggyászkár, felelõsségbiztosítás, stb. 


 utasbiztosítás onlineBiztosítás kötés biztosító választásával  fontos tudnivalók utasbiztosításról


Fontos tudnivalók utasbiztosítás kötés elõtt 


 Európai utazási biztosító utasbiztosítás


Kösse meg utasbiztosítását online az Európai Utazási Biztosítónál ide kattintva!
Az EUB utasbiztosítási feltételeit ITT olvashatja!

 Groupama biztosító utasbiztosításKösse meg utasbiztosítását online a Groupama Garancia Biztosítónál ide kattintva!
A Groupama Garancia Biztosító feltételeit ITT olvashatja!


 


Colonnade biztosító utasbiztosítás


Kösse meg utasbiztosítását online a Colonnade Biztosítónál ide kattintva!
A Colonnade Biztosító feltétleit ITT töltheti le!


 


 


 Mondial assistance biztosító utasbiztosításKösse meg utasbiztosítását online a Mondial Assistance Biztosítónál ide kattintva!
A Mondial Assistance Biztosító feltétleleit ITT olvashajta!


 


 


 Uniqa biztosító utasbiztosításKösse meg utasbiztosítását online az Uniqa Biztosítónál ide kattintva!
Az Uniqa Biztosító feltétleleit ITT olvashatja!


 


 


 waberer biztosító utasbiztosításKösse meg utasbiztosítását online a Waberer Hungária Biztosítónál ide kattintva!
A Waberer Hungária Biztosító feltételeit ITT olvashatja!


 


 
 


 Fontos tudnivalók utasbiztosítás megkötése elõtt:

- Kötésnél a fõ választási szempont ne a díj legyen, hanem a nyújtott szolgáltatások és azok kártérítési limitei. Mit kell tudni az utasbiztosításról


- Amennyiben extrém sportokat is kívánunk ûzni pihenésünk alatt, a biztosítást mindenfélekképpen eszerint kössük meg, illetve olvassunk utána a feltételekben hogy az adott sportág nincs e kizárva.


- A Biztosítók a Kormány általt nem javasolt országokba/térségekbe történõ utazás biztosítását kizárja. Az épp aktuális ország listát ITT találja.


- Gépjármûvel történõ utazás során érdemes gépjármû assistance biztosítást is kérni, azonban ezt a szolgáltatás nem minden biztosítónál elérhetõ, illetve a gépjármû életkora maximum 10 év lehet.


-Ma már köthetõ útlemondás biztosítás is- ez akkor nyújt segítséget, amennyiben az utazó beteg lesz utazás elõtt, vagy valamilyen váratlan esemény törétnik, ami miatt kénytelen lemondani utazását.Pontos tájékoztatást errõl a feltétetelekben találhat!


- Utasbiztosításunk megkötését ne az utolsó pillanatra hagyjuk- egyrészt a biztosító csak kötés másnapjától vállalja a fedezetet, másrészt legyen idõnk áttanulmányozni, hogy pontosan melyik biztosító termékére van szükségünk.


- Amennyiben káresemény ér minket utazásunk során, azt amilyen hamar lehetséges, jelezzük a biztosítónk felé- a feltétel is elõírja, illetve a biztosító is tud segítséget nyújtani.


- A biztosításról szóló bizonylatot mindig vigyük magunkkal- ezen a biztosító segélyszáma is megtalálható.


- Amennyiben gépjármûvel utazunk, el ne felejtsük magunkkal vinni a "zöld kártyát", mellyel a gépjármû érvényes kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosítát tudjuk igazolni- ezt akár a határon is elkérhetik.Ezt a dokumentumot a KGFB biztosításunkat szolgáltató  biztosítótól tudjuk beszerezni. A kibocsájtás feltétele, hogy a szerzõdés díjrendezett legyen.


 
 További információért, és segítségért kérjük keresse kollégáinkat elérhetõségeinken!


 


 


 


vissza