Egészségbiztosítás
Ajánlatkérés

 


Egészségbiztosítást annak is érdemes kötni, aki rendesen fizeti a TB-t, illetve egészséges- ezzekkel a biztosítási fedezettel nem csak magunknak nyútjatunk biztonságot, hanem szeretteinket is, amennyiben velünk történik valami.
Két ágazatra bontjuk ezt a módozatot, az egyik a szolgáltatás finanszírozó - vagyis privát egészségügyi ellátás, a másik az összegbiztosítás, más néven jövedelem kiesés biztosítás.
A biztosítást kötheti magánszemély, illetve a munkáltató az alkalmazottakra.
Szolgáltatásfinanszírozó, vagyis Privát egészségügyi ellátás biztosítás, (mely  100%-ban adómentes munkáltatói magán orvosi ellátás juttatás is lehet)

Ez a biztosítási forma a magán egészségügyi ellátáshoz való részleges, vagy teljes hozzáférést teszi lehetõvé. Egészségbiztosító megszervezi a VIP színvonalú magán-egészségügyi ellátást és a szolgáltatások költségeit megtéríti az egészségügyi ellátást végzõ szolgáltató részére. A szûrõvizsgálatok szintén az alapszolgáltatási körhöz tartoznak.

Az ellátások köre biztosítáónként és biztosítási csomagonként változik.
- Az alapszolgáltatás jellemzõen a járóbeteg ellátásokat és a szûrõvizsgálatokat biztosítja, így sorban állás nélkül juthat kellemes környezetben, magas szintû járóbeteg ellátáshoz
- A bõvített csomag az alap járóbeteg ellátásokon túl a drága diagnosztikai vizsgálatok térítését, esetenként kórházi hotelszolgáltatási kört is tartalmaz
- A kiemelt csomagok gyakorlatilag teljes körû ellátás-biztosítást jelentenek, ellenben a fekvõbeteg ellátások körét és térítési összegét limitálják a biztosítók.
- Létezik olyan, extra biztosítási csomag, ami egész európára érvényes, teljes körû egészségügyi ellátást biztosít ügyfelek részére.


Összegbiztosítás ( Jövedelem kiesés biztosítás)
Jellemzõen táppénzhez, kórházi ellátáshoz, kritikus betegségekhez, vagy rokkantsághoz kötõdõ biztosítási forma, melynek célja a kiesõ munkajövedelem és többlet kiadások betegség idejére történõ pótlása. 
Munkáltatói szemszögbõl miért is jó, ha az egészségbiztosítást bevezetjük cégünk cafatéria rendszerébe? egészségbiztosítás cafatéria
 • a biztosításra befizetett összeg nem számít bele a cafatéria keretbe- így azon felül adható

 • egészséges munkaerõ- jobb munkabírás- a rendszeres szûrõvizsgálatok biztosítják, hogy a munkavállaló esetleges beteségei hamar fel legyenek fedezve- így gyorsabban is gyógyúl- hamarabb vissza állhat a munkába.

 • a biztosítás és a szolgáltatása adó és járúlékmentes,így költségként elszámolható a díja.

 •  a munkavállaló is jobban érzi magát egy olyan cégnél, ahol tudja, hogy törõdnek egészségével, biztonságával

 • nem kötelezõ az összes munkavállalónak nyújtania ezt a jutattást- meghatározhat egy adott munkavállalói kört is
 Miért jó,ha egyénileg magamra kötök egészségbiztosítást?magánorvosi ellátás biztosítás

 • a biztosítás fedezi az összes biztosításban szereplõ orvosi szolgáltatás számláját a megadott limitig és alkalomig- így nekünk a biztosítás díját kell csak kifizetünk

 • minden biztosítási évben díjtalan menedzserszûrésen vehetünk részt- mely egy komplex, majdnem mindent lefedõ orvosi vizsgálatok sorozata- így az esetleges rejtett betegségeinkre is fény derülhet.

 • elõre egyeztetett idõpontokra mehetünk (várólista nincs) , ahol szívesen várnak minket- hálapénz fizetése nélkül

 • éjjel nappal hívható ingyenes orvosi tanácsadás

 • VIP orvosi szolgáltatások ( járó és fekvõbetegellátásnál is) - igényes környezetben 
Pontosan akkor mit is kapok a befizetett biztosítás díjárt? egészségbiztosítási csomagok


Ez választott csomagonként és biztosítónként eltérhet, de példáúl az alábbi szolgáltatásokat érhetjük el:
 • minden biztosítási évben komplex menedzserszûrés

 • fogászati kezelés -  azonban a biztosítási feltételekben mindig nézzük meg, hogy pontosan ezen belül mit térít a biztosító

 • korlátlanul elérhetõ járóbeteg ellátás, laborvizsgálatok, terhesgondozás, betegszállítás, egynapos és ambuláns sebészet,éjjel nappal hívható egészségügyi tanácsadás, otthonában történõ vizit

 • fekvõbeteg ellátás állami kórházak VIP részlegén 
Mennyibe kerül ez nekem?


Munkáltatóknak függ a biztosított munkavállalók létszámától, illetve a választott biztosítási csomagtól.
Magánszemélyeknek  ugyanúgy választott biztosítási csomagtól függ- az éves díjak 60 000.-Ft/fõtõl indulnak.
Hogyan kérhetek ajánlatot?

 

Egyéni egészségbiztosítási ajánlatkéréshez kérjük kattintson a felsõ jobb oldali ajánaltkérés gombra.

Céges Ügyfeleknek szóló ajánlatkérõ adatlapunkat ITT találja!

 


 


 


 


 


vissza
 
Egészségbiztosítási ajánlatkérés