Biztosítási és kárrendezési tanácsadás

Teljeskörû szolgáltatás Biztosítási kárrendezés ügyintézés

Ügyfeleink számára vállaljuk teljes biztosítási portfólió kialakítását, feltárjuk a biztosítható kockázatok körét és javaslatot teszünk a megfelelõ biztosítási fedezet kialakítására. Segítünk meghatározni a megfelelõ biztosítási összegeket, limiteket, önrészesedéseket.

Javaslatunk alapján Ön döntheti el, hogy mely kockázatokat kívánja biztosítási fedezetbe vonni és melyeket vállalja önállóan.

Ügyfeleink szerzõdéseit és számláit folyamatosan ellenõrizzük és csak tökéletesen kiállított dokumentumokat továbbítunk. Segítünk a számlareklamációk, szerzõdésmódosítások intézésében.

Kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézésben is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Segítséget nyújtunk a biztosítói feltételek értelmezésében, biztosítóval szembeni érdekérvényesítésben, biztosítóval történõ tárgyalások lebonyolításában. Kárrendezési szolgáltatásunkért ügyfeleink részére sikerdíjat nem számolunk fel.

Tevékenységünkkel Ön idõt, munkaerõt, fáradságot és pénzt takaríthat meg!  Díjmentes tanácsadás sokéves szakmai tapasztalattal!

 


vissza