Biztosítási és kárrendezési tanácsadás

Teljeskörű szolgáltatás Biztosítási kárrendezés ügyintézés

Ügyfeleink számára vállaljuk teljes biztosítási portfólió kialakítását, feltárjuk a biztosítható kockázatok körét és javaslatot teszünk a megfelelő biztosítási fedezet kialakítására. Segítünk meghatározni a megfelelő biztosítási összegeket, limiteket, önrészesedéseket.

Javaslatunk alapján Ön döntheti el, hogy mely kockázatokat kívánja biztosítási fedezetbe vonni és melyeket vállalja önállóan.

Ügyfeleink szerződéseit és számláit folyamatosan ellenőrizzük és csak tökéletesen kiállított dokumentumokat továbbítunk. Segítünk a számlareklamációk, szerződésmódosítások intézésében.

Kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézésben is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Segítséget nyújtunk a biztosítói feltételek értelmezésében, biztosítóval szembeni érdekérvényesítésben, biztosítóval történő tárgyalások lebonyolításában. Kárrendezési szolgáltatásunkért ügyfeleink részére sikerdíjat nem számolunk fel.

Tevékenységünkkel Ön időt, munkaerőt, fáradságot és pénzt takaríthat meg!  Díjmentes tanácsadás sokéves szakmai tapasztalattal!

 


vissza