Gépjármű tulajdonosi jogvédelem biztosítás
Ajánlatkérés

Előfordult már, hogy megbüntették akár Magyarországon, akár külföldön? Eltúlzottnak találta a költségeket? Nem biztos benne, hogy jogszerű volt a büntetés?


Szervizzel, volt már vitás helyzete hibás autójavítás, vagy szerviztevékenység miatt? Tudott professzionális segítséget kérni ingyen és azonnal?


Van Önnek vagy, a cégének teljes Európában praktizáló jogi képviselője, akit akár hajnalban is felhívhat és tanácsot tud adni, illetve akár külföldön képviselné Önt egy büntető, szabálysértési, vagy kártérítési ügyben?


Nagyon sok esetben csak azért nem visszük végig a vitás ügyeinket, mert macerás az eljárás és többe kerül az ügyvéd, mint a vitatott összeg. Akinek azonban jogvédelem biztosítása van, az nem hagyja magát átverni! A mai világban, különösen fontos, hogy ne hagyjuk kizsákmányolni és ellehetetleníteni magunkat. Ez ellen sokszor csak a megfelelő jogi védelemmel tudunk tenni. Kritikus ez olyankor, amikor a munkavégzésünk kerül veszélybe egy jogi sérelem miatt.Biztosítási alkuszként természetesen leggyakrabban azzal az esettel találkozunk, amikor a kárt okozó jármű biztosítója nem téríti meg a károsultat illető kártérítés teljes összegét. Ezekben az esetekben sokszor elegendő egy jogvédelem biztosítás „bemondása is”, a fogaskerekek megolajozása érdekében.


A fenti példák mindegyikére megoldást nyújt a jogvédelem biztosítás, ráadásul rendkívül kedvező díjon.


A biztosítás díja első sorban a tulajdonos járművének jellegétől (személygépjármű, tehergépjármű stb.) és annak darabszámától függ. Nagyságrendileg járművenként évi 20 000 - 50 000 Ft között mozognak a díjak. 


Mire jó a jogvédelem biztosítás?
A biztosított támogatása érdekeinek érvényesítésében kárrendezésre specializálódott szakemberekkel, a biztosító alkalmazásában álló jogászokkal és partner ügyvédekkel.A biztosító a költségek teljes kockázatát viseli első és másodfokon és ingyenes tanácsadást nyújt amikor jogvita fenyeget, vagy már folyamatban van.Kérje ajánlatunkat kötelezettség és dímentesen! 


vissza
 
Gépjármű tulajdonosi jogvédelem ajánlatkérés