Aig Truck sofőr balesetbiztosítás
Ajánlatkérés

 

 söfõr balesetbiztosítás

 

 

 

J söfõrök balesetbiztosításaelenleg Magyarországon egyetlen biztosító kínál kifejezetten söfõröknek balesetbiztosítást, ez az AIG Biztosító.

Az  AIG Truck termék fuvarozó vállalatok, lízingcégek, gépjármûparkot üzemeltetõ vállalkozások gépjármûvezetõi és kísérõi (helyettesítõ  sofõrjei)  részére  nyújt teljes  körû baleset, betegségbiztosítási és poggyászbiztosítási fedezetet.

A testre szabott szolgáltatások kamionok, vontatók, tehergépjármûvek, kisteherautók, kisáruszállítók és minden  egyéb veszélyes üzemnek  minõsülõ  gépjármûvek  (pl.:  építõ-és földmunkagépek,  targoncák,  mezõgazdasági  vontatók,autóbuszok) vezetõire is kiterjeszthetõ.

Az AIG Truck Belföld a hagyományos baleseti és rokkantsági elemeken túl kórházi napi térítést,lábadozási AIG Truck belföld külföld támogatást,csonttörést,mûtéti térítést,baleseti keresõképtelenséget és égési sérülésekre is kiterjeszthetõ kockázatokat egyaránt tartalmaz.

Az AIG Truck Külföld  széleskörû védelmet nyújt a nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalatok sofõrjei  részére. Asszisztencia szolgáltatásuk magyar nyelven napi 24 órán keresztül áll rendelkezésre a világ bármely pontján.

A konstrukció adminisztrációs igénye minimális, mivel a biztosítás nem személyhez, hanem gépjármûhöz (rendszámhoz) kötött, vagyis független a mindenkori vezetõ, illetve kísérõ személyétõl.
A termék további elõnyei, hogy flottakedvezményt vehetünk igénybe 5 biztosított gépjármû felett, évközben is lehet jármûvet ki illetve be jelenteni.


 A díjak, és a szolgáltatási körök az alábbi táblázatban találhatóak:

 Aig truck fedezetek


  A biztosítás feltételeit ITT találja!


 

 

Ajánlatkéréshez kérjük kattintson a jobb oldalon felül található ajánlatkérés ikonra!

 

 

 AIG Truck söfõr balesetbiztosítás

 

 

 

 

 

 

 

 


vissza
 
Chartis Truck