Aig Truck sofőr balesetbiztosítás
Ajánlatkérés
 
 söfőr balesetbiztosítás

 

 

J söfőrök balesetbiztosításaelenleg Magyarországon egyetlen biztosító kínál kifejezetten söfőröknek balesetbiztosítást, ez az AIG Biztosító.

Az  AIG Truck termék fuvarozó vállalatok, lízingcégek, gépjárműparkot üzemeltető vállalkozások gépjárművezetői és kísérői (helyettesítő  sofőrjei)  részére  nyújt teljes  körű baleset, betegségbiztosítási és poggyászbiztosítási fedezetet.

A testre szabott szolgáltatások kamionok, vontatók, tehergépjárművek, kisteherautók, kisáruszállítók és minden  egyéb veszélyes üzemnek  minősülő  gépjárművek  (pl.:  építő-és földmunkagépek,  targoncák,  mezőgazdasági  vontatók,autóbuszok) vezetőire is kiterjeszthető.

Az AIG Truck Belföld a hagyományos baleseti és rokkantsági elemeken túl kórházi napi térítést,lábadozási AIG Truck belföld külföld támogatást,csonttörést,műtéti térítést,baleseti keresőképtelenséget és égési sérülésekre is kiterjeszthető kockázatokat egyaránt tartalmaz.

Az AIG Truck Külföld  széleskörű védelmet nyújt a nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalatok sofőrjei  részére. Asszisztencia szolgáltatásuk magyar nyelven napi 24 órán keresztül áll rendelkezésre a világ bármely pontján.

A konstrukció adminisztrációs igénye minimális, mivel a biztosítás nem személyhez, hanem gépjárműhöz (rendszámhoz) kötött, vagyis független a mindenkori vezető, illetve kísérő személyétől.
A termék további előnyei, hogy flottakedvezményt vehetünk igénybe 5 biztosított gépjármű felett, évközben is lehet járművet ki illetve be jelenteni.


 A díjak, és a szolgáltatási körök az alábbi táblázatban találhatóak:

 Aig truck fedezetek


  A biztosítás feltételeit ITT találja!


 

 

Ajánlatkéréshez kérjük kattintson a jobb oldalon felül található ajánlatkérés ikonra!

 

 

 AIG Truck söfőr balesetbiztosítás

 

 

 

 

 

 

 

 


vissza
 
Chartis Truck