Vállalati utasbiztosítás
Ajánlatkérés

 

keretnapos utasbiztosítás
Vállalatok, vállalkozások számára, több biztosítási lehetõséget is kínálunk, melynek segítségével jelentõsen csökkenthetik utazásaik biztosítási költségét és egyszerüsíthetik az utazások szervezésekor felmerülõ adminisztrációt. Ezen termékek körébe tartozik a vállalatok keretnapos biztosítása, a személyhez kötött utazási bérlet, és a gépkocsivezetõk részére fejlesztett, gépkocsik rendszámához köthetõ utazási bérlet. 

 


Mi is az a vállalati keretnapos utasbiztosítás? utasbiztosítás cégek részére

A keretnapos utasbiztosítással elõre megvásároljuk egy évre az utasbiztosításunkat- meghatározott napokra.
Nem szükséges tudni, hogy ki és mennyi idõre fog utazni, csupán az utazási volumen nagyságrendje fontos. Meghatározzuk a külföldön töltendõ összes tervezhetõ "embernap" számát és egy szezrõdésben elõre megfizetjük a biztosítás kedvezményes díját.
Természetesen amennyiben több utasnapot használunk fel, még igényelhetünk keretnapokat a biztosítótól- ezt vagy az igényléskor kell kifizetnünk, vagy a biztosítási évfordulókor utólagos elszámolással.
 A Vállalati keretnapos módozatok jelentõs díjmegtakarításon túl, egyedi igények kielégítését is lehetõvé teszi.
A kötvények/kártyák  elõre kiállításra kerülnek, melyeket minden utazáshoz csak ki kell adni a dolgozóknak. A nyilvántartás egyszerû, az utazások listáját akár évente egyszer, utólagosan is elegendõ lejelenteni a biztosítónak.

 


Mi az utazási bérlet? utazási bérlet cégeknek

Utazási bérletet akkor érdemes igénybe venni, ha a biztosítási fedezetbe vont személy, illetve gépkocsi évente legalább 100 napot tartózkodik külföldön. Ezzel a termékkel nem utasnapokat vásárolunk, hanem egy egész évre szóló utasbiztosítást. Általában a biztosítók kikötik, hogy a biztosított utazás milyen hosszú lehet maximum- ez álltalánosságban 180 nap szokott lenni.
Elõnye, hogy az utazásokat nem kell elõre lejelenteni.


Fontos tudnivalók kötés elõtt  keretnapos utasbiztosítás fontos

 

  • Minden biztosítónál van kikötés a biztosított maximum életkorára- efölött vagy csak pótdíj ellenében vállalja a biztosító a személy utasbiztosítását, vagy egyáltalán nem.
  • Fontos, hogy általában elhagyás-elvesztésre nem fizet a biztosító- csak lopásra, melyrõl rendõrségi jegyzõkönyvvel kell rendelkeznünk.
  • Biztosítási káreseményt amit tudjuk, jelentsük le a biztosító felé
  • A veszélyes sportoban történõ részvétel a biztosítók részérõl a biztosításból kizárásra kerül
  • A biztosítás megkötése elõtt fennálló betegség vagy testi sérülést a biztosítók a biztosításból kizárják
  • Hivatásos sporttevékenység alatt szenvedett káreseményt a biztosítók nem térítik

 


Mennyibe kerül?

Természetesen függ a vásárolt napok számától, illetve a választott fedezet csomagtól- azonban a díjak általánosságban 300 Ft/nap körül indulnak.


 

Ajánlatkéréshez kérjük kattintson a jobb oldalon fent található ajánlatkérés ikonra!


vissza
 
Válallati keretnapos utasbiztosítás