Vállalati utasbiztosítás
Ajánlatkérés
 

keretnapos utasbiztosítás
Vállalatok, vállalkozások számára, több biztosítási lehetőséget is kínálunk, melynek segítségével jelentősen csökkenthetik utazásaik biztosítási költségét és egyszerüsíthetik az utazások szervezésekor felmerülő adminisztrációt. Ezen termékek körébe tartozik a vállalatok keretnapos biztosítása, a személyhez kötött utazási bérlet, és a gépkocsivezetők részére fejlesztett, gépkocsik rendszámához köthető utazási bérlet. 

 


Mi is az a vállalati keretnapos utasbiztosítás? utasbiztosítás cégek részére

A keretnapos utasbiztosítással előre megvásároljuk egy évre az utasbiztosításunkat- meghatározott napokra.
Nem szükséges tudni, hogy ki és mennyi időre fog utazni, csupán az utazási volumen nagyságrendje fontos. Meghatározzuk a külföldön töltendő összes tervezhető "embernap" számát és egy szezrődésben előre megfizetjük a biztosítás kedvezményes díját.
Természetesen amennyiben több utasnapot használunk fel, még igényelhetünk keretnapokat a biztosítótól- ezt vagy az igényléskor kell kifizetnünk, vagy a biztosítási évfordulókor utólagos elszámolással.
 A Vállalati keretnapos módozatok jelentős díjmegtakarításon túl, egyedi igények kielégítését is lehetővé teszi.
A kötvények/kártyák  előre kiállításra kerülnek, melyeket minden utazáshoz csak ki kell adni a dolgozóknak. A nyilvántartás egyszerű, az utazások listáját akár évente egyszer, utólagosan is elegendő lejelenteni a biztosítónak.

 


Mi az utazási bérlet? utazási bérlet cégeknek

Utazási bérletet akkor érdemes igénybe venni, ha a biztosítási fedezetbe vont személy, illetve gépkocsi évente legalább 100 napot tartózkodik külföldön. Ezzel a termékkel nem utasnapokat vásárolunk, hanem egy egész évre szóló utasbiztosítást. Általában a biztosítók kikötik, hogy a biztosított utazás milyen hosszú lehet maximum- ez álltalánosságban 180 nap szokott lenni.
Előnye, hogy az utazásokat nem kell előre lejelenteni.


Fontos tudnivalók kötés előtt  keretnapos utasbiztosítás fontos

 

  • Minden biztosítónál van kikötés a biztosított maximum életkorára- efölött vagy csak pótdíj ellenében vállalja a biztosító a személy utasbiztosítását, vagy egyáltalán nem.
  • Fontos, hogy általában elhagyás-elvesztésre nem fizet a biztosító- csak lopásra, melyről rendőrségi jegyzőkönyvvel kell rendelkeznünk.
  • Biztosítási káreseményt amit tudjuk, jelentsük le a biztosító felé
  • A veszélyes sportoban történő részvétel a biztosítók részéről a biztosításból kizárásra kerül
  • A biztosítás megkötése előtt fennálló betegség vagy testi sérülést a biztosítók a biztosításból kizárják
  • Hivatásos sporttevékenység alatt szenvedett káreseményt a biztosítók nem térítik


Mennyibe kerül?

Természetesen függ a vásárolt napok számától, illetve a választott fedezet csomagtól- azonban a díjak általánosságban 300 Ft/nap körül indulnak.


 

Ajánlatkéréshez kérjük kattintson a jobb oldalon fent található ajánlatkérés ikonra!


vissza
 
Válallati keretnapos utasbiztosítás