Dohányboltokra startolnak a biztosítók
Az új és régi trafikosok is kiemelten fontosnak tartják a vagyon és felelősségbiztosítási fedezet meglétét, derül ki a Wáberer Biztosító és Biztosítárs magazin közös felméréséből. "A leendő trafikosok a betörésektől és a bolti szarkáktól félnek leginkább és 70 százalékuk elengedhetetlennek tartja a riasztórendszer meglétét a boltokban – derül ki a Wáberer Biztosító és a Biztosítárs Magazin közös felméréséből..."


A nyilvánosan kiírt koncessziós pályázaton nyertes, friss trafiktulajdonosok körében végzett kutatás a biztonság témakörét járta körül; többek között arra kereste a választ, hogy az újonnan nyíló boltok üzemeltetői fontosnak tartják-e, hogy vállalkozásuk az elkövetkezendő években rendelkezzen biztosítással. A közel kétszáz megkérdezett trafikos 86 százaléka válaszolt igennel.

 

Mit Gondolnak a biztosítók?

Több biztosítónál a kizárt tevékenységek között szerepel a dohány kiskereskedelem, hiszen minden jövedéki termék kiemelt kockázatot jelent. Jelenleg 6 biztosítónál biztosíthatók a dohányboltok,  az új igényekre reagálva már a Wáberer Biztosító is kínál személyre szabott vagyon- és felelősségbiztosítást a leendő Nemzeti Dohánybolt üzemeltetők részére.

A biztosítók jelentős kedvezményeket kínálnak az új szerződőknek.

További részleteket találhat és ajánlatot kérhet oldalunkon:

http://www.hungarorisk.hu/menu/Dohanyuzletek-biztositasa/213