Fundamenta lakástakarék pénztár
Ajánlatkérés
Fundamenta Lakástakarék Pénztár

Szeretne önálló lakást és nincs elképzelése, hogyan juthatna hozzá? Nem rendelkezik megfelelő önrésszel a banki hitelhez? Ebben az esetben a Fundamenta lakástakarék pénztár nyújtotta lehetőségeket Önnek találták ki!

Az Ön lakáscélú megtakarítását az állam is támogatja, így már 4 év megtakarítás után lehetősége nyílhat megfelelő lakáscélú ingatlan vásárlására!

A lakásvásárláshoz felhasználhatja megtakarításait, az állami támogatást, valamint egy a Fundamenta Lakástakarék Pénztár által felkínált kedvezményes hitel összeget egyaránt. A kedvezményes hitel forint alapú, így nem kell az árfolyamkockázattól tartania, a kamatok azonban a devizahitelek jelenlegi kamatszintjei alatt vannak.

Az alábbi példából kiderül, hogy hogyan működik a rendszer!

1. példa, a cél a lehető leggyorsabb lakáshoz jutás!

Fiatal pároknak! 

Havi 40.000 Ft megtakarítás, két magyar állampolgárságú személy közös lakásvásárlásához!

4 év és 1 hónap megtakarítási időszak után 6.440.000 Ft-hoz juthatnak, melynek egy része saját megtakarítás, egy része állami támogatás, egy része pedig kedvező kamatozású hitel (kamat forint alapon 3,9% )

A folyósítás után, az igénybevett hitel törlesztése 68 264 Ft/hó, 5 év 5 hónapon keresztül!  Az igénybevett hitel futamideje nem hosszabbítható!

A havi megtakarítások növelésével a lakásvásárlásra fordítható összeg tovább növelhető!

A hitel igénybevétele nem kötelező!

2. példa, a cél a lehető legnagyobb lakásvásárlási összeg elérése!

Takarék gyermeke életkezdéséhez!

20.000 Ft havi megtakarítás 8 éven keresztül. A megtakarítási időszak után 6.250.000 Ft összeget használhat fel a szerződésben megnevezett kedvezményezett, saját céljainak meglelően. A teljes összeg egy része saját megtakarítás, egy része állami támogatás, egy része pedig kedvező kamatozású hitel (kamat forint alapon 3,9% ). A teljes összeg szabadon felhasználható, a felhasználás célját nem szükséges meghatározni, azonban számlával kell igazolni.

A folyósítás után, az igénybevett hitel törlesztése 38.750 Ft/hó, 10 év és 1 hónapon keresztül!  Az igénybevett hitel futamideje nem hosszabbítható!

A hitel igénybevétele nem kötelező!

A lakás-előtakarékosság kombinálható üzleti alapú devizahitellel is.

Az Ön céljainak és lehetőségeinek megfelelő ajánlatok kidolgozásához kollégáink szívesen nyújtanak segítséget.

Használja online ajánlatkérő nyomtatványunkat!  

Amennyiben piaci kamatozású jelzáloghitelt igényelne Fundamenta lakástakarékkal kombinálva, kérjük kattintson ide!


vissza
 
Fundamenta lakástakarék ajánlatkérés