Kötelező kampány!
Minden oldalunkon kötött kötelező biztosítás után 500 Ft-ot utalunk az SOS Gyermekfalvak lakóinak

Vasárnap megtörtént a tarifahirdetés!

 

 Amennyiben nálunk köti kötelező gépjármű felelősségbiztosítását, nem csak a saját dolgát könnyíti meg, hanem az SOS Gyermekfalu Magyaroszág piciny lakóinak is segít, hisz minden megkötött kötelező után mi 500.-Ft –ot tovább utalunk nekik!

 

 

Idén is csökkenést mutatnak a díjak, legjobban a vidéki, kármentes autósok járnak, ők akár a tavalyi díj  feléért  is megköthetik a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást, de mindenkinek érdemes számítania, hiszen a díjak általánosságban csökkentek. A baleseti adó még nem szerepel a díjakban, azt a biztosítók várhatóan külön szedik majd be.

 

 

 

 

A KÖBE új termékkel lépett a piacra, melynek neve Lassíts!, más néven gyorshajtás biztosítás. Fontos azonban tudni, hogy csak olyan bírságot
térít, melynek maximum 30 000.-Ft az összege, 5000.-Ft levonásos önrészt tartalmaz, továbbá egyéb feltételekhez köti a szolgáltatást, erről kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

 

Kalkulátorunk segítségével a www.biztositasvalaszto.hu című oldalunkon kiszámíthatja és meg is kötheti jövő évi kötelező gépjármű felelősség biztosítását, amennyiben  nem akar elveszni a tarifáló rejtelmeiben, kollégáink természetesen készségesen állnak rendelkezésére. Kérésére kitarifáljuk az Ön jövő évi díját (ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a bal oldalon található elérhetőségeink valamelyikén!)
Fontos, hogy pontos előzmény adatokat adjon meg tarifálásnál!