Végre itt a nyár! - Mire figyeljünk ilyenkor biztosítási szempontból?
Végre itt a nyár! - Mire figyeljünk ilyenkor biztosítási szempontból? Itt a nyár és a kánikulával gyakran a nagy viharok is megérkeznek- ami sajnos nem mindig akkor csap le, amikor otthon vagyunk.
Sok gondot tud okozni ilyenkor egy nyitva felejtett nyílás záró, vagy a kertben kint hagyott babakocsi.
Ma már sok biztosító kínál olyan pluszként választható szolgáltatásokat a lakásbiztosítási termékében, melyek ilyen helyzetekben nagyon hasznosak tudnak lenni.
Például a szabadban tárolt vagyontárgyak fedezete, nyitva felejtett nyílászárón beáramló csapadék, kerti növényzet biztosítása , vagy az elfojt víz térítése.
Ellenőrizzük, hogy megfelelő védelem van-e biztosításunkban, villámcsapás károkra !

Jó tudni, hogy utasbiztosítások terén olyan csomagot is köthetünk az egyik biztosítónál, mely segítséget nyújt arra az esetre, amennyiben nyaralásunk alatt otthonunkban valamilyen vészelhárítás szükséges- mint például csőtörés, vagy a tető meghibásodása esetén.

Több biztosító lakásbiztosítási terméke tartalmazhat már utasbiztosítási fedezetet azok részére, akik a biztosított ingatlanban laknak. Ez adott esetben jóval olcsóbb lehet, mint egy utasbiztosítás megkötése és az egész évre érvényes utasbiztosítási védelmet nyújt. Ez a plusz fedezet akár már fejenként 2000.-Ft/év díjon elérhető.
A lakásbiztosításokhoz tartozó éves utasbiztosítási bérlet  jellemzően alapszolgáltatások fedezetére szolgál, de egy tengerparti nyaralásra, vagy városnézésre megfelelő védelmet nyújt az egész családnak.

Fentiek szerint:  érdemes utánajárnunk, hogy pontosan mire nyújt fedezetet jelenlegi lakásbiztosításunk, és milyen plusz szolgáltatásokat igényelhetünk még- ebben kollégáink készségesen állnak rendelkezésükre!